روستای نوین

بنده معمولا اطلاعات روستاها را از وبلاگ آن روستا می گیرم واگر موردی پیش بیاید که هیچگونه اطلاعاتی موجود نباشد خود مجبورم مطلبی در آن باره بنویسم. از عزیزی که دارای وبلاگ روستای نوین می باشد در خواست کردم به جای آن همه عکس کم ارزش وبی کیفیت که داخل وبت گذاشته ای در مورد روستایت هم کمی بنویس چون تحصیلکرده های هر روستا مخصوصا آنانی که دارای مدارک عالیه دانشگاهی هستند رسالت دارند نام روستای خود را به نیکی یاد کرده وبه دیگران بشناسانند اما آن عزیز به جای اجابت خواسته ام در صفحه اول وبش اینگونه نوشته است:
« هدف بنده از راه اندازی این وبلاگ صرفا معرفی طبیعت روستای نوین و هورامان می باشد لذا از نوشتن مطالب جزیی و بی ارزش مانند: جمعیت این روستا این تعداد هست یا باغ فلانی در فلان جای روستا قراردارد و بسیاری مطالب بی ارزش دیگر خودداری میکنم چونکه اولا وقت چنین کاری رو ندارم ثانیا اصلا به چنین مطالبی علاقه ای ندارم و معتقدم با نوشتن این چرندیات کیفیت وبلاگ پایین خواهد آمد. »

دوست بزرگوار یک نگاه به وبلاگتان بیندازید نامش هورامان و روستای نوین است. هورامان یک مطلب عمومیست که ده ها بلکه صدها مطلب در موردش نوشته شده است حداقل ده مقاله خودم نوشته ام که دانشجویان کارشناسی ارشد از آ نها در پایان نامه شان استفاده نموده اند. اما روستای نوین یک اسم خاص است و مختص یک روستا به نام نوین .اما نوین چی هست ، کجاست، چه نژادی دارند ، چه تاریخچه ای دارند و….. این وظیفه شماست به عنوان فوق لیسانس اهل نوین این ها را بنویسی اگر شما ننویسی چه کسی بنویسد. عکس ها که شما می گویید مخصوصا در مورد نوین خیلی بی کیفیت هستند .اصلا به دل هیچکس نمی نشینند وانگهی شما بهترین عکس ها را بگیر و درج کن وبنویس نوین اگر کسی نفهمد نوین چیه وکجاست چه ارزشی دارد. البته استنباط بنده از این نوشته شما (چرندیات) عدم توانایی شما در نوشتن مطلب بود. امیدوارم این توضیحات بنده به جای تکدر خاطر شما تلنگری باشد برای نوشتن آنچه وبلاگت نیاز دارد.

چند خط در مورد روستای زیبای نوین
روستای نوین از روستاهای بسیار زیبای هورامان می باشد که بر سر راه ارتباطی پاوه به هورامان تخت ومریوان قرار گرفته است. این روستا مشرف بر رودخانه خروشان سیروان بوده وکوه پر عظمت کوسالان در روبروی آن قرار دارد. روستای نوین روستایی بسیار زیبا وپاکیزه است ودارای مردمانی سخت کوش ، مهربان ومیهمان نواز می باشد. شغل غالب مردم کشاورزی ، باغداری، دامداری وصنایع دستی همچون ساخت وبافت گیوه است. اکثر مردم در فصول بهار وتابستان به هه وارگه مشهور کراویه دول می روند .
ابراهیم شمس
