غذاهای محلی

دوخوا، دوکليو – آش دوغ

آش دوغه وا یا دوخوا
آش دوغه وا یا دوخوا

 

با دیدن آش «دوغه وا» یاد آش دوغ می افتید اما در این آش، کوفته ریزه هم وجود دارد. برای درست کردن این آش از مواد دیگری مثل برنج، بلغور، سبزی خشک شده و نخود هم استفاده می شود.


مواد لازم براي مصرف ۵ نفر

دوغ  ۴ ليتر
بلغور( برويش) نيم کيلو
نخود ۱۰۰ گرم
برگ چغندر چند برگ
نمک بمقدار لازم

طرز تهيه:

ابتدا نخود را ۳ ساعت در آب سرد خيسانده بلغور را پس از پاک کردن و شستن آماده کرده برگ چغندر را شسته و خرد و ريز نموده ابتدا دوغ را در يک قابلمه ريخته روي آتش قرار داده پس از جوش آمدن، مواد آماده شده را اضافه کرده به مدت ۲۰ دقيقه بهم مي زنيد که بريده نشود آتش اجاق را کم کرده تا به حال خود بپزد.

دوخوا
دوخوا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا