غذاهای محلی

نان ساجی

نان ساجی
نان ساجی

نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه فلزی دوار به نام ساج پخته می‌شود. این نان به گونه و اندازه‌های مختلف از جمله نان تیری، نان تپ تپی، ته‌کِلِه‌ایی و فه‌تیره پخته می‌شود. این نان علاوه بر منطقه هورامان در میان مردم کرد و لر استان‌های کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان و فارس پخته می‌شود.

در شهر پاوه هم اکنون چند باب نانوایی از این نوع مشغول به فعالیت هستند که به دلیل علاقه مردم این نانوایی ها همواره شلوغ هستند. و همچنین بصورت بسته بندی شده در بعضی از سوپرمارکت ها بفروش می رسد .

ویژگی ها:

.دوام و ماندگاری بالا
.خوشمزه و خوش طعم
.کمک به فرهنگ صرفه جویی در مصرف نان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا