غذاهای محلی

شیش کباب

شیش کباب
شیش کباب

شیش کباب غذای محلی کردستان

شیش کباب از جمله غذاهای محبوب در کردستان است. خوردن کباب لذیذ در آب و هوای بی نظیر کردستان بسیار لذت بخش است. گوشت این کباب از گوشت های شکاری مهیا می شود به همین علت در بین مناطق عشایر نشین و دامداران بیشتر سرو می شود.

مواد لازم جهت تهیه شیش کباب

گوشت گوسفند یا گوساله ۱ کیلوگرم 
ماست ۶ قاشق غذاخوری 
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد 
برگ نعنا ۵۰ گرم
روغن زیتون ۶ قاشق سوپ خوری 
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
نمک  به مقدار دلخواه
 فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی به تعداد دلخواه 

طرز تهیه شیش کباب

ابتدا گوشت را به قطعات مناسب تقسیم می کنیم. سپس پوست پیاز را گرفته و آن را رنده می کنیم. بعد از اینکه پیاز را رنده کردیم آن را صاف می کنیم.

۲ حبه سیر را پوست کنده و خرد می کنیم. سیر و آب پیاز را به همراه روغن زیتون و برگ های نعنا و ماست و زعفران و فلفل مخلوط می کنیم.

مایه به دست آمده را به گوشت افزوده و به مدت ۶ الی ۱۲ ساعت در یخچال می گذاریم. برای خوش طعم شدن کباب بهتر است از شب قبل گوشت را در مواد بخوابانیم. و در انتها گوشت را به سیخ می کشیم و کباب می کنیم. و در صورت تمایل گوجه ها را نیز به صورت کبابی طبخ می کنیم و به همراه گوشت کبابی سرو می کنیم.

نکته

برای تهیه این کباب از قسمت راسته استفاده می کنیم.

علاوه بر کبابی کردن این گوشت روی آتش ، آن را می توان در تابه با استفاده از سیخ های چوبی درست کرد ( کف تابه را چرب کرده و دو طرف کباب را سرخ می کنیم )

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا