غذاهای محلی

دمکشو ولوشی یا شله بلغور گندم

دمکشو ولوشی یا شله بلغور گندم
دمکشو ولوشی یا شله بلغور گندم

با استفاده از گندم خرد شده (مره‌که) و گوشت قورمه و کره تهیه می‌شود.

دستور تهیه و پخت:

ابتدا گندم حلیم را به مدت ۴ساعت خیس می کنیم سپس در ظرف مناسبی به میزان ۲ لیتر آب ریخته و صبر می کنیم تا بجوش آید،گندم ها را درآب جوش آمده می ریزیم و پس از جوش آمدن مجدد شعله گاز را خیلی کم می کنیم به مدت ۳ ساعت درب ظرف را می بندیم تا گندم ها خوب پخته شود و پف کند ( یادتان باشد در این مدت اصلاً گندم ها را هم نزنید)پس از پختن گندم ها گوشت قورمه را اضاف می کنیم و دوباره درب ظرف را می بندیم، نیم ساعت بعد پیاز و سیر و سبزیجات و ادویه جات و نمک را اضاف می کنیم و به مدت نیم الی یکساعت خوب هم می زنیم تا مثل حلیم غلیظ شود .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا