غذاهای محلی

آش برویشین تورش

آش برویشین تورش
آش برویشین تورش

برویشین تورش نوعی آش است که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا می‌توان آن را مصرف کرد. بلغور، لپه، زردآلو، سرکه، پیاز، روغن و ادویه موادی هستند که در تهیه این آش به کار می‌روند. اضافه کردن پوره زردآلو نیز طعم خاصی به این غذا می‌دهد.

مواد لازم برای ۷ نفر

بلغور ۵۰۰ گرم
زردآلو ۲۰۰ گرم 
سرکه نصف پیمانه
لپه ۱۰۰ گرم 
پیاز ۱ عدد
روغن ۳ ق غ 
زردچوبه  به میزان لازم
نمک  به میزان لازم
فلفل سیاه  به میزان لازم
آش برویشین تورش
آش برویشین تورش

طرز تهیه :

ابتدا در ظرف مناسب و گودی پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم سپس بلغور شسته را از آبکش رد کرده و کمی در روغن تفت می دهیم و سپس لپه را آبکش کرده و به بلغور اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم سپس آب تا جایی که موادمون هست کمی بیشتر از آن می ریزیم و
زردآلوها رو شسته هسته ها را جدا می کنیم و مخلوط مواد می کنیم و می ذاریم جوش بیاد بعد درش را می بندیم و با حرارت ملایم تا خوب بپزد،بعد از پخته شدن سرکه_نمک_فلفل_زردچوبه را افزوده و آش را سرو می کنیم.

نکته:۱_ این غذا رب یا زعفران ندارد اما اگر رنگ آن را دوست ندارید کمی زعفران به آن اضافه کنید۲_اضافه کردن مخلوط پوره زردآلو آب این غذا را خوشمزه تر و زیباتر می کند۳_اگر به نظرتان غذا به دلیل وجود سرکه کمی تند شده است مقداری سرکه اضافه کنید تا به اصطلاح تیزی سرکه را بگیرد.۴_لپه را حتماً از شب قبل خیس کنید و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا