غذاهای محلی

آش هالاو

آش هالاو
آش هالاو

آش هالاو که آبگوشت غوره نیز خوانده می‌شود یکی از غذاهای استان کردستان است و معمولا در پاییز و زمستان طبخ می‌شود. نخود، برنج، گوشت ماهیچه، چغندر، پیاز، برگ چغندر، آبغوره و زعفران مواد اولیه آن را تشکیل می‌دهند. به هنگام سرو، گوشت آن را با نخود می‌کوبند و در کنار بادمجان مصرف می‌کنند.


مواد لازم برای آش هالاو :

گوشت گوسفندی با استخوان ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
لوبیا سفید ۲۰۰ گرم
نخود  ۲۵۰ گرم
سبزی های معطر :شامل (برگ چغندر، پیازچه ، نعنا و جعفری )خرد شده  ۱ پیمانه
پیاز  ۱ عدد متوسط
بلغور یا برنج ریز به مقدار کافی
آبغوره  به مقدار کافی
نعنا  جهت تزئین
نمک  به مقدار کافی
فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه  به مقدار کافی

 

آش هالاو
آش هالاو

طرز تهیه آش هالاو :

ابتدا پیاز را خرد کرده با گوشت تفت می دهیم، سپس نمک و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. حبوبات را که از روز قبل در آب خیس شده اند به آش می افزائیم.

در این هنگام نیز سبزی های خرد شده را به محتویات می افزائیم. مقداری آب به آش اضافه نموده و شعله را روی حرارت متوسط تنظیم تا محتویات شامل گوشت و سبزی و حبوبات خوب بپزد.

بعد از پخت گوشت و حبوبات، سیب زمینی ها را پوست کنده به مواد اضافه می کنیم.

هنگامیکه آش، خوب جا افتاد چاشنی آبغوره را بنا بر ذائقه خودتان به آن اضافه می کنید.

آش هالاو
آش هالاو

نکات تکمیلی در مورد آش هالاو

آش هالاو جزو غذای محلی – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
آش هالاو را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا